Heras Mobile is vaste waarde voor CRH

Al sinds de jaren 80 zijn de werkmaatschappijen Heras BV (permanente buitenbeveiliging) en Heras Mobile Fencing & Security BV onderdeel van het Ierse CRH plc.

Dat wordt voortaan sterker uitgedragen: onder het Heras-logo staat nu ‘A CRH Company’.

Logo Heras CRH CMYK 350x350
CRH is wereldwijd de tweede producent van bouwmaterialen. Bij de onderneming werken 87.000 medewerkers in 31 landen. De missie van CRH is de bebouwde omgeving te verbeteren met superieure materialen en producten voor zowel woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en het onderhouden ervan.

Wat betekent dit voor u?

In directe zin verandert er weinig. Dat we nu luid en duidelijk ‘A CRH Company’ zijn, en dit ook aan onze naam toevoegen, illustreert dat CRH nadrukkelijk focust op interne synergie. Ook spreekt CRH zo vertrouwen uit in de Heras Mobile-strategie.

Met een Fortune 500-bedrijf op de achtergrond is het makkelijker investeren in nieuwe technologieën en verduurzaming van onze fabrieken en processen. Zoals wij nu ook het Verenigd Koninkrijk - na Duitsland, Frankrijk, Nederland en België - voortaan als een echte thuismarkt mogen beschouwen..

Wat vooral niet verandert:

we blijven dicht bij onze klanten (in 24 landen), we staan voor u klaar, altijd en bijna overal. U wilt uiteindelijk wilt maar één ding, en dat is bouwen en ondernemen zonder sores. En met ons kan dit. Als er vragen zijn, dan beantwoord ik ze meteen.

Combinatie blok_Heras Mobile_endorsed 420x420

Onderwerpen: Veilig & duurzaam werken,

Geplaatst door Hans Welting op 01 juni 2018
Managing Director at Heras Mobile Fencing & Security