Sponsoring HomeRide en HomeRun; wij staan voor jullie klaar

HomeRide en HomeRun zijn unieke sportevenementen die op 22 en 23 juni 2019 voor de negende keer plaatsvindt. Deelnemers fietsen of lopen met zelfgekozen teams resp. 500 of 240 km in 24 uur en laten zich sponsoren. De opbrengst gaat naar de Huizen en vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds.

Parcours in de vorm van twee grote harten

Zo’n duizend amateurwielrenners en -hardlopers starten en finishen op het Lange Voorhout in Den Haag om in de vorm van twee grote harten Nederland te doorkruisen. Deelnemers zamelen geld in en zorgen zo dat zieke en zorgintensieve kinderen hun ouders altijd dichtbij hebben.

 

 

Zeildoek hekken parcours HomeRun_HomeRide

Optimaal resultaat

Om er voor te zorgen dat de maar liefst 90 tot 100 teams op deze mooie dag veilig fietsend en lopend door heel Nederland gaan, heeft Heras Mobile de hekken en dranghekken voor dit prachtige initiatief gesponsord. Om zodoende te zorgen voor een optimaal resultaat aan bijdrages aan dit mooie goede doel.

Wielerfiets_HomeRideLogo_Ronald McDonald Kinderfonds Nederland

 

 

 

Onderwerpen: ProjectbeveiligingBouwhek mogelijkheden,

Geplaatst door Suzanne van Bekkers - Vroenhoven op 20 juni 2019
Marketing & Communication Specialist at Heras Mobile Fencing & Security Enthusiastic with the field of communication. Driven in leading and executing projects and supporting sales.